Qui som

L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE RÀDIO (ACR) VA NÉIXER L'ANY 1992 I INTEGRA TOTES LES CADENES I EMISSORES COMERCIALS PRIVADES QUE OPEREN A CATALUNYA.

L’ACR té com a objectiu la promoció i el desenvolupament de la radiodifusió privada comercial a Catalunya, en un entorn legal iL’ACR té com a objectiu la promoció i el desenvolupament de la radiodifusió privada comercial a Catalunya, en un entorn legal ieconòmic canviants, així com la defensa dl’exercici de la llibertat d’expressió en el mitjà radiofònic.

La junta directiva de l’ACR manté interlocució constant amb totes les administracions i agents del sector i promou tot tipus d’iniciativesencaminades a la consecució dels seus objectius. L’ACR encarrega estudis sectorials i fa propostes a iniciatives legislatives, en el marcdels períodes d’audiència pública.

Igualment ha promogut la celebració de tres congressos de ràdio, l’ampliació de l’estudi d’audiències EGM per a Catalunya i el desenvolupament de l’Observatori de la Ràdio de Catalunya, junt amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) entre d’altres, reflex del seu interès per mantenir contacte permanent amb el sector acadèmic de recerca.

La junta

President

Carles Cuní

(Grup Flaix)

Vicepresident 1er

Jaume Serra

(CADENA SER)

Vicepresident 2on

Jordi Margarit

(Radiocat XXI)

Vicepresident 3er

Jordi Martí

(RÀDIO RIPOLL)

Secretari

Francesc Robert

(Onda Cero)

Tresorer

Robert Serentill

(Segre Ràdio)

Vocal

Toni Hervás

(Ràdio Estel)

Vocal

Jordi Casoliva

(cadena cope)

Vocal

Robert Espada

(grup tele taxi)

Motor de l'EGM Ràdio Catalunya

Motor de l’EGM Ràdio Catalunya

L’Associació Catalana de Ràdio (ACR) va impulsar la creació d’un nou EGM, més específic i dissenyat pensant en les necessitats del sector radiofònic català. L’objectiu ...