A Catalunya hi ha 139 ràdios il·legals

Webinar: El futur de la ràdio i els joves. Com podem atraure la generació Z?

El dimarts 13 de juliol, de 10.00h a 12.30h, esteu convidats al webinar El futur de la ràdio i els joves. Com podem atraure la generació Z? que organitzem des de l’Associació Catalana de Ràdio.
La jornada és un estudi participatiu que té com a objectiu identificar les claus del diagnòstic del que està passant, avaluar si hi ha algun mercat o projecte radiofònic que estigui aconseguint revertir aquesta tendència, i veure si és possible aplicar algun d’aquests aprenentatges al mercat català, com a sector.
El projecte consta de dues sessions, una primera, la del 13 de juliol, que ha de servir per emmarcar la situació actual, a Catalunya, a Espanya i a Europa. Dos relators elaboraran un informe amb les principals conclusions; inclouran un qüestionari i ho distribuiran entre els actors implicats (ponents, empreses de ràdio, administracions, mercat publicitari).
La segona jornada (amb data pendent de fixar a finals de setembre) servirà per debatre les aportacions i intentar consensuar un pla d’acció.

Comparteix aquest article

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Entrades relacionades