A Catalunya hi ha 150 ràdios il·legals

Ús d’àudio al Regne Unit

L’informe d’Ofcom Media Nations és una excel·lent anàlisi del consum i les tendències dels mitjans de comunicació, amb una gran secció sobre àudio i ràdio.

Un dels paràgrafs inicials és una bona anàlisi general del sector

Els consumidors continuen escoltant contingut de ràdio i àudio en una àmplia gamma de dispositius. Tot i que escoltar ràdio en directe en un aparell de ràdio ha estat en declivi durant els darrers anys, per als adults en general continua representant gran part del seu consum d’àudio. Per contra, el consum de serveis d’àudio digital, inclosa la ràdio en directe online, els serveis de transmissió de música i els podcasts, ha crescut amb el pas del temps, especialment entre els adults de 15 a 34 anys per als quals la ràdio en directe en un aparell de ràdio representa ara menys d’una quarta part de l’escolta.

Si us dediqueu al sector de l’àudio, és una gran notícia. Si només us dediqueu a la ràdio, pot ser que això sigui una sorpresa.

 

Llegiu la resta de la notícia original en el següent enllaç: https://onaudio.mattdeegan.com/p/audio-use-in-the-uk 

Comparteix aquest article

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Entrades relacionades

El mercat de l’àudio ha canviat ràpidament durant l’última dècada. Abans els consumidors tenien opcions limitades, en canvi avui en dia hem vist una expansió …