A Catalunya hi ha 150 ràdios il·legals

PODCAST Day, una conferència de 24 hores

PODCAST Day, una conferència de 24 hores

Radiodays Europe ha unit les seves forces amb els British and Australian Podcast Awards per treballar junts en el creixement de la conferència de podcasting més gran d’Europa, el PODCAST DAY.

L’esdeveniment, recentment rebatejat com a Podcast Day 24, serà una conferència en línia de 24 hores amb convidats d’Austràlia, Europa i Amèrica del Nord. Els delegats podran veure l’esdeveniment en temps real.

Peter Niegel, CEO de Radiodays Europe, diu: “estem entusiasmats per treballar amb l’equip de Podcast Awards per engrandir el PODCAST DAY i portar-lo a una audiència més gran, en diferents mercats de podcasts a tot el món. PODCAST DAY sempre compta amb els millors altaveus dels espectacles, plataformes i empreses més interessants i estem desitjant presentar encara més grans històries a l’esdeveniment Podcast Day 24”.

El Podcast Day 24 se celebrarà el proper 7 de juny de 2021. Notícia original i més informació en aquest link: PODCAST DAY.

Comparteix aquest article

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Entrades relacionades

“El futur de la ràdio i els joves. Com podem atraure la generació Z?”  Aquest dimarts 13 de juliol s’ha celebrat el primer webinar sobre …