A Catalunya hi ha 150 ràdios il·legals

L’Associació Catalana de Ràdio organitza “La Publicitat a la ràdio, nous escenaris”

  • La jornada se celebrarà el divendres 18 de desembre i es retransmetrà en directe des del web de l’entitat.

  • L’esdeveniment comptarà amb la participació d’especialistes del sector tant d’Europa com del país.

L’Associació Catalana de Ràdio (ACR) organitza el proper divendres 18 de desembre de 10.00 h a 12.30 h la jornada virtual “La Publicitat a la ràdio, nous escenaris” que es podrà seguir en streaming a través del link https://www.acradio.org/jornades/.

Serà una jornada dedicada a aprofundir en el nou escenari post Covid i les fortaleses de la ràdio en aquest entorn. El programa comptarà amb ponents de renom en el sector com Enric Yarza, president de Media Hotline, que parlarà de la situación del mercat publicitari del 2020 a Catalunya i a Espanya. De la seva banda Katty Roberfroid, directora general de l’EGTA (Association of TV and radio sales houses), abordarà la fortalesa de la ràdio i de l’àudio com a suport publicitari, i casos d’èxit arreu d’Europa. Àlex Gutiérrez, cap de la Secció Media del Diari ARA, tractarà el tema de les audiències a Europa durant la pandèmia o la qüestió del podcast com a via de negoci per a la ràdio. La jornada, presentada pel president de l’ACR Miquel Miralles, la tancaran Elena Puigrefagut i David Fernández, representants de l’European Broadcasting Union, parlant del DAB a Europa.

Comparteix aquest article

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Entrades relacionades

Bauer Media Audio reinventa la ràdio En un moviment pioner l’emissora de ràdio comercial europea, Bauer Media Audio està reinventant la ràdio per a amants …