A Catalunya hi ha 140 ràdios il·legals

L’ACR organitza la primera jornada internacional dedicada a analitzar l’eficàcia publicitària de la ràdio

Publicitat a la ràdio

L’ACR organitza la primera jornada internacional dedicada a analitzar l’eficàcia publicitària de la ràdio

Experts del sector presentaran casos d’èxit i eines utilitzades arreu d’Europa

El dijous 20 d’octubre, l’Associació Catalana de Ràdio reunirà experts del sector de la radiodifusió, tant de l’àmbit nacional com europeu, en una jornada internacional dedicada a explicar l’alta eficàcia publicitària del mitjà.

L’esdeveniment, titulat “L’èxit de la publicitat a la ràdio” és el primer de les seves característiques que se celebra al nostre país, i es durà a terme al Saló de Graus de la Universitat Internacional de Catalunya a Barcelona. Amb gairebé un centenar d’assistents confirmats, les inscripcions van tancar dimarts un cop cobert l’aforament.

La jornada comptarà, entre d’altres, amb la presència de Thierry Mars Director de l’Àrea de Ràdio d’EGTA, una associació amb seu a Brussel·les que dona suport a la comercialització de la ràdio per a entitats i empreses d’Europa i de la resta del món. També hi intervindrà Lucy Barrett, Client Director de Radiocentre (Regne Unit) i presidenta de la World Radio Alliance. Radiocentre és l’associació que agrupa la ràdio comercial britànica i que té com a un dels seus objectius la promoció dels avantatges de la ràdio entre anunciants i agències. Una altra de les ponents serà la Dra. Montse Vidal (UIC) que posarà en valor la importància del so per a les marques (branding sonor).

Des de l’Associació Catalana de Ràdio afirmen que “l’objectiu final d’aquesta jornada és posar el focus en l’eficàcia publicitària de la ràdio amb fets, dades i eines que estan utilitzant mercats similars al nostre”.

L’acte, que començarà a les 10 h del matí de la mà de Rebeca Pardo, degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UIC, i de Carles Cuní, president de l’ACR, tancarà amb les paraules d’Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat de Catalunya.

Clicar la imatge per veure el programa complet.

 

 

 

 

Comparteix aquest article

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Entrades relacionades