A Catalunya hi ha 150 ràdios il·legals

L’ACR convoca als seus associats a la jornada “La Publicitat a la ràdio, nous escenaris”

Des de l’Associació Catalana de Ràdio ens plau convidar-vos a participar en la jornada virtual “La Publicitat a la ràdio, nous escenaris” que celebrarem el proper divendres 18 de desembre de 10.00 h a 12.30 h i que retransmetrem en streaming.

Serà una jornada dedicada a aprofundir en el nou escenari post Covid i les fortaleses de la ràdio en aquest entorn. Una aproximació a la situació real del mercat publicitari, una visió de la realitat europea: audiències; el Podcast, via de negoci per a la ràdio?; les relacions amb els reguladors; noves formes i formats publicitaris; la transició de la FM vs. DAB, i DAB vs. DAB+ al continent.

El president de l’ACR, Miquel Miralles, serà l’encarregat de presentar el programa que comptarà amb Enric Yarza, president de Media Hotline, Katty Roberfroid, Directora general de l’EGTA, Àlex Gutiérrez, cap de la Secció Media del diari ARA i Elena Puigrefagut i David Fernández, representants de l’EBU, European Broadcasting Union.

Comparteix aquest article

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Entrades relacionades

Bauer Media Audio reinventa la ràdio En un moviment pioner l’emissora de ràdio comercial europea, Bauer Media Audio està reinventant la ràdio per a amants …