A Catalunya hi ha 150 ràdios il·legals

Bauer Media Audio reinventa la ràdio

Bauer Media Audio reinventa la ràdio

En un moviment pioner l’emissora de ràdio comercial europea, Bauer Media Audio està reinventant la ràdio per a amants de la música. Les emissores Scala Radio, Jazz FM, Planet Rock i Kerrang! estan enriquint i estenent l’experiència de la ràdio en directe mitjançant el llançament de serveis de ràdio en línia de subscripció de pagament.

Els subscriptors tindran accés a 20 emissores de ràdio en línia exclusives entre gèneres i estats d’ànim de música, més de 30 programes a demanda, documentals, continguts d’entrevista d’artistes i programació especial.

Aquests beneficis s’ofereixen en un entorn d’escolta ininterromput de 24/7, que ofereix una major elecció, control i flexibilitat, permetent als oients saltar fins a 6 pistes per hora a través de l’aplicació i l’escolta web, fins i tot en la ràdio en directe.

Paul Keenan, president d’Audio, a Bauer Media Audio comenta, “la ràdio ofereix música, descobriment i una experiència en directe que és fonamental. Hem vist com l’any passat els oïdors es van dirigir a la ràdio per a estar informats, per a escapar, per a ser entretinguts i mantenir una connexió amb el món exterior. Aquesta innovació dels serveis de subscripció premium respon a una visió que identifica un desig dels superaficionats de la música – enormement entusiastes de la ràdio – per explorar més les seves passions musicals. La combinació de l’experiència de la ràdio en directe, la programació de més alta qualitat contemplada a demanda, podcasts especialitzats i espectacles, juntament amb un nou i únic control d’usuari és una combinació molt convincent”.

Notícia original i més info a https://www.bauermedia.co.uk/newsroom/press-releases/bauer-media-audio-reinventing-radio

Comparteix aquest article

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Entrades relacionades

L’informe d’Ofcom Media Nations és una excel·lent anàlisi del consum i les tendències dels mitjans de comunicació, amb una gran secció sobre àudio i ràdio. …
“El futur de la ràdio i els joves. Com podem atraure la generació Z?”  Aquest dimarts 13 de juliol s’ha celebrat el primer webinar sobre …