08.06.2017 - Informe de la situació de la Ràdio a Catalunya

Nota de premsa i Informe

25.05.2017 - L´ACR celebra el 25è aniversari

Nota de premsa

02.02.2017 - Recull de premsa

Recull de premsa

01.02.2017 - L’Associació Catalana de Ràdio considera la protecció activa de l’espectre una de les mesures més efectives contra les ràdios il•legals

Nota de premsa ACR

1.02.2017 - La Generalitat engega un pla d'actuacions per protegir de forma activa l'espectre radioelèctric d'emissions il•legals

Nota de premsa Generalitat

Què és l'ACR?
L'Associació Catalana de Ràdio (ACR) va néixer l'any 1992 i integra totes les cadenes i emissores comercials privades que operen a Catalunya.

L’ACR té com a objectiu la promoció i el desenvolupament de la radiodifusió privada comercial a Catalunya, en un entorn legal i econòmic canviants, així com la defensa de l’exercici de la llibertat d’expressió en el mitjà radiofònic.

La junta directiva de l’ACR manté interlocució constant amb totes les administracions i agents del sector i promou tot tipus d’iniciatives encaminades a la consecució dels seus objectius. L’ACR encarrega estudis sectorials i fa propostes a iniciatives legislatives, en el marc dels períodes d’audiència pública. Igualment ha promogut la celebració de tres congressos de ràdio, l’ampliació de l’estudi d’audiències EGM per a Catalunya i el desenvolupament de l’Observatori de la Ràdio de Catalunya, junt amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) entre d’altres, reflex del seu interès per mantenir contacte permanent amb el sector acadèmic de recerca.
INTRANET
 
Logo de Radioeficàcia.cat
Radioeficàcia.cat
Logo de RadioDays
Vídeos, Àudios i Presentacions
 
(c) ACR Associació Catalana de Ràdio 2004.Tots els drets reservats.